De winkel

In onze winkel aan de Mr. Iman Caustraat te Stellendam geven wij u graag een goed advies wanneer u zelf gaat schilderen. Goede materialen zijn de basis voor het slagen van uw klus. Dezelfde kwaliteitsproducten als waarmee onze schilders werken, verkopen wij in onze winkel.

Als Erkend Sikkens Specialist garanderen wij u dat u die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en onze gecertificeerde mengmachine. Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op uw muur.

Het gewenste resultaat bereiken is daarmee eenvoudig binnen handbereik.

Flexa kleurentester
Vierkant achter je kleurkeuze!

De ene muur is de andere niet en factoren als ondergrond, structuur en lichtval hebben invloed op de uiteindelijke kleur. Vooraf de kleur al op jouw muur kunnen zien geeft vertrouwen. Daarom komt Flexa met de Flexa Kleurtester met mini-roller in één. Even testen is dus zo gepiept!

Er zijn al honderden verschillende kleuren om op jouw muur uit te proberen!

 

Kijk, deel, verf: Laat je inspireren door de Flexa Visualizer App

De juiste kleur heeft enorme invloed op je woning en op hoe jij je voelt, daarom heeft Flexa het kiezen van de ideale kleur makkelijker en leuker dan ooit gemaakt met de Flexa Visualizer app.

Behang

Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van vele behangfabrikanten en bekijk de behang- en stoffencollecties die bij jouw woonsfeer passen.

In onze winkel hebben we een grote collectie wandbekleding van onder andere:
Eijffinger, Arte, BN, Living Walls en Dutch Wallcoverings.

Van al deze merken hebben wij een uitgebreide collectie behangboeken die wij u graag uitlenen, zodat u thuis, op uw gemak, uw keuze kunt maken.

Meer informatie?