Beglazing

Beglazing zorgt voor natuurlijk licht in uw pand. Daarnaast isoleert glas. In tegenstelling tot de enkele beglazing van vroeger, is er nu hoogrendementsglas op de markt dat warmteverlies voorkomt.

Als erkend glaszetter kunnen wij alle soorten glas leveren en bij u plaatsen. Van een schaderuitje in de achterdeur tot en met glas-in-lood panelen en van veiligheidsglas tot en met vele soorten isolerende beglazing.

Glasschades worden door ons zo snel mogelijk gerepareerd.

Isolatieglas

Isolatieglas(in de volksmond vaak dubbelglas genoemd) is zeker niet onbelangrijk, want het is namelijk niet alleen beter voor het milieu maar het is ook zeker beter voor uw portemonnee!

Standaard dubbelglas

Standaard dubbelglas is al sinds jaar en dag verkrijgbaar. Door het ontbreken van een HR-coating en een luchtgevulde spouw is de isolerende functie echter iets beperkter dan de modernere HR++ beglazingen. De U-waarde van standaard dubbelglas is 2,8 W/m2K.

HR++ beglazing

Deze nieuwe generatie isolerende dubbele beglazingen wordt uitgevoerd met één blad gecoat glas en een speciaal edelgas in de spouw, waardoor het energieverlies tot wel éénvijfde wordt teruggebracht ten opzichte van enkel glas. De U-waarde van HR++ beglazing is aanzienlijk beter, namelijk 1,2 W/m2K.

De bovenstaande basissoorten isolatieglas kunnen uiteraard gecombineerd worden  met andere soorten glas zoals bijvoorbeeld figuurglas, zonwerend glas, veiligheidsglas etc. Hierdoor kunt u het voor iedere situatie toepassen.

Scherven brengen geluk

Maar als het de ramen van uw woning betreft, wilt u het zo spoedig mogelijk gerepareerd hebben. Bel daarvoor:
0187 491381

Meer informatie?