Schilderwerk

met liefde voor het vak

Vakwerk

Bij het vak van schilder komt veel kijken. Het is een echt ambacht waarbij vakkennis, ervaring en precisie essentieel zijn. Anderzijds is het een vak vol met innovatie; nieuwe verfsoorten, technieken en materialen. De schilders van Fa. J. Bakker & Zn. koesteren traditie en omarmen innovatie.

Door traditie en innovatie te combineren weten wij het optimale eindresultaat te behalen. Dit eindresultaat wordt altijd van te voren afgestemd met de opdrachtgever. Ons doel zal altijd zijn om de verwachtingen te overtreffen.

Een sieraad voor uw pand

Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft uw woning of bedrijfspand een prachtige uitstraling. Daarnaast verhoogt goed schilderwerk de levensduur van met name hout en is het waardeverhogend voor uw pand.

Om die uitstraling te behouden is goed onderhoud van belang. Zeker bij oudere of monumentale panden is regulier onderhoud van het schilderwerk een must.

Een nieuw interieur ....

Een nieuwe kleur op uw muren, kozijnen of plafond doet wonderen in uw interieur. Behalve een decoratieve functie heeft een nieuwe verflaag ook een beschermende functie. Zo beschermt het tegen slijtage, vocht en schimmel en verhoogt het de levensduur van hout, beton of andere materialen.

Een nieuwe kleur in uw woning?

Kom dan gerust eens langs in onze winkel voor inspiratie. Daar hebben wij tools en voorbeelden waarbij u gelijk een beeld krijgt van welke kleuren in uw woning zouden staan.

Uw onderhoudsklus, onze zorg!

De vakschilders van Fa. J. Bakker & Zn. nemen de zorg van uw schilderwerk, stucwerk of behangklus volledig uit handen. Met precisie, vakkennis, ervaring en liefde voor het vak geven zij uw woning, bedrijfspand, schip of ander object een opfrisbeurt.

100 jaar oud familiebedrijf

Ons familiebedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Goede service

Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

P

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Compleet aanbod

Onze vakmensen kunnen ook uitstekend behangen.

Meer informatie?