Erkend Sikkens Specialist

Met passie voor kleur

Betrouwbare expertise en kwaliteit

Als Erkend Sikkens Specialist biedt Fa. J. Bakker & Zn. u ongeëvenaarde service en betrouwbare verfkwaliteit. Het gewenste resultaat bereiken is daarmee eenvoudig binnen handbereik.

U koopt Sikkens voor de topkwaliteit. Als Erkend Sikkens Specialist garanderen wij u dat u die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en onze gecertificeerde mengmachine. Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op uw muur.

Passie voor kleur

Expertise op ‘t gebied van product en toepassing is voor ons niet alleen een ‘must’, het is onze passie. Deze kennis hebben we ontwikkeld gedurende onze jarenlange ervaring. Zo kennen wij elk probleem en de beste oplossing daarvoor, en bent u verzekerd van een glanzend eindresultaat.

 

Ook voor kleuradvies en -inspiratie bent u bij Fa. J. Bakker & Zn. aan het juiste adres: persoonlijke aandacht, een uitstekend gevoel voor kleurgebruik en verscheidene hulpmiddelen om de kleuren in uw vertrek te visualiseren. Dus, als u uw woonkamer een modieuze opfrisser wilt geven, met ons advies op maat bereikt u de look waar u trots op kunt zijn.

 

Dus voor betrouwbare kwaliteit waar u van op kan, en deskundige service voor- tijdens en na de verfklus, gaat u naar Fa. J. Bakker & Zn.

Meer informatie?